Beskadiget emalje i dit badekar

17 oktober 2021
Athene Eriksen

advertorial

Hul i emaljen på dit badekar 

Har du fået beskadiget dit badekar og oplever du at det breder sig til større områder, afskaller, sprækker eller danner rust? Så skal du læse med her. Hvis dit badekar er blevet skadet, du ønsker at tage det i brug og ikke blot benytte det til opbevaring, så er der nemlig hjælp at hente. 

Hvordan foregår det? 

Traditionen tro hedder processen i dag stadig re-emaljering, selvom man i disse moderne tider, er gået over til brug af et nyt materiale: Polyurethan. Dette er 100% vandtæt og farves ikke over tid, så du kan være garanteret et flot og velpoleret slutresultat. Dette benyttes bl.a. også til fremstilling af både og industrigulve, for at give dig en håndterbar sammenligning. Det anbefales dog at finde professionel hjælp til at udføre opgaven, da dette er et kompliceret materiale at arbejde med.

Forsøger du dig med gør-det-selv metoden, kan det potentielt resultere i et mindre poleret udtryk og reparationen derefter vil blive dyrere, da der vil skulle foretages mere arbejde med først at fjerne den påførte overflade, for dernæst at påføre de nye lag emalje. 

Hvor meget skal jeg investere i reparationen?

Dette er helt op til dig selv at afgøre. Er det blot en mindre skade du ønsker at få fikset eller trænger hele dit badekar til til en fornyelse, så det igen forskønner dit badeværelse? Det er dit valg og du kan altid sende et gratis, uforpligtende billede til professionelle, som derefter kan give deres bud på hvad der kan gøres, samt en pris i sammen vedtager på forhånd. Dette giver dig sikkerhed til en tryg og nem proces, hvor du er inkluderet i alle aspekter af projektets fremgang. Dette er din garanti for et smukt resultat, som du kan påskønne og værdsatte i mange år fremadrettet. https://www.emaljespecialisten.dk/hul-i-emalje-badekar/.