Besøg denne hjemmeside, hvis du vil vide mere om online lån

20 januar 2021
Camilla Skøtt

Det er hurtigt og let at låne penge i dag, og der skal ikke mange klik til, før der står flere tusinde kroner på din konto. Vil du undgå at havne i den frygtede gældsfælde, kan du dog med fordel tænke dig lidt om – fx ved at tjekke denne hjemmeside først.

Spørger du os, er der ikke noget farligt ved at låne penge på nettet. Spørger du din bankrådgiver, vil vedkommende nok mene, at det er bedst, hvis du låner dine penge der. Hvad der er rigtigt og forkert, kan vi ikke svare på, men det er sikkert og vist, at du let kan låne på nettet – og hvis du bruger lidt tid på at undersøge markedet, kan du også finde lån, der er mindst lige så gode som dem, du kan få i banken. Måske endda bedre.

Men hvad skal du kigge efter, når du skal finde en god låneudbyder? Det tager vi et kig på efter billedet.

Vælg den rigtige låneudbyder

Der er flere forskellige ting, du med fordel kan holde for øje, når du skal finde et godt lån. De fleste tror, det er renten, der afgør, om et lån er billigt, men det er det ikke – det er ÅOP, du skal kigge på. De årlige omkostninger i procent.

ÅOP er en samlet oversigt over, hvor meget det koster at låne et givent beløb, og her er der inkluderet både renter, opstartsgebyrer eventuelle betalingsgebyrer og andet, banken nu kan finde på at tage gebyrer for. Det er et vigtigt element at kigge på, for hvad skal du med en lav rente, hvis du hver måned skal betaler oceaner af kroner i gebyrer?

Derudover er det essentielt at kigge på tilbagebetalingsvilkårene. Du bør i den forbindelse aldrig vælge en bank, der ikke tillader, at du kan betale lånet tilbage, hvis du pludselig måtte ønske det.