Brunch ud af huset er den perfekte måde at fejre fødselsdag på

02 november 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Har du snart fødselsdag, er du måske begyndt at tænke på, hvordan du skal fejre den. I det tilfælde har du måske overvejet at servere en brunch. Det er nemlig en hyggelig og uforpligtende måde for dig at mødes med venner og familie på. Det kan derfor være oplagt for dig, at du vælger den, når du skal fejre en fødselsdag. Lige meget om det er en rund fødselsdag eller en helt almindelig fødselsdag. 

Et af de steder, hvor du helt klart bør overveje at bestille brunch ud af huset, er Kokken og Jomfruen. De har en række forskellige lækre brunchmenuer, som du kan vælge imellem. Du kan derfor nemt finde en, der passer til de gæster, som du skal have. Se mere her

Når du har maden klaret, kan du bedre koncentrere dig om at være sammen med din familie eller de venner, der er kommet for at fejre dig. Du behøver ikke hele tiden at gå ud i køkkenet for at hente noget, men kan blive siddende og hygge dig med dem. 

Hvilken brunch er den rette for jer? 

Når du skal vælge mellem de forskellige brunchmenuer hos Kokken og Jomfruen, bør du selvfølgelig tænke over, hvilke retter du godt kan lide, og hvad du tror, at dine gæster godt kan lide. Du skal derudover også tænke over, hvor meget I kan spise. 

Kokken og Jomfruen har flere færdiglavede brunchbuffeter, hvor de har sammensat retterne for dig. Der har de valgt nogle klassiske brunchretter, der plejer at være et hit hos alle. Hvis der er nogle retter, der ikke er der, men som du gerne vil have med, kan du vælge, at du i stedet selv vælger retterne til buffeten. På den måde kan du helt selv styre, hvilke retter der skal være, og dermed få det til at passe til din smag og til de gæster, der kommer.