Få den bedste pris på gulvafslibning i København

Få den bedste pris på gulvafslibning i København

Er dit gamle trægulv efterhånden ved at være så grimt, at du bliver trist ved at se på det? Så kan du med fordel kontakte din lokale gulvmand og bestille tid til en gulvafslibning med efterbehandling.

Kan mit gulv tåle en gulvafslibning?

De fleste trægulve tåler fint en gulvafslibning, hvis træværket ellers er sundt og intakt og slibe laget stadig har en vis tykkelse. En gulvafslibning er nemlig en del mere skånsom end en gulvafhøvling, hvor det øverste lag af træets overflade fjernes ved hjælp af skarpe knive. Ved en gulvafslibning fjernes højst et par millimeter af overfladen, og proceduren foregår ved anvendelse af sandpapir i stedet for knivskær.

Et gennemsnitligt trægulv kan tåle op til flere gulvafslibninger i løbet af sin levetid, og bliver køn kønnere deraf. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit trægulv kan tåle at blive slebet, kan du altid få din gulvmand til at komme ud og foretage en vurdering. På baggrund heraf vil den dygtige håndværker kunne bedømme præcist hvor meget – eller hvor lidt – der skal slibes førend gulvet bliver smuk, lyst og ensartet igen.

Hvad foregår der ved en gulvafslibning?

Når et gulv skal afslibes, foregår dette som nænvt ved hjælp af sandpapir, som monteres på en gulvslibe maskine. Denne føres jævnt hen over trægulvet, først påmonteret groft sandpapir, dernæst fint, så gulvet bliver glat og modtageligt over for den efterfølgende behandling. Denne kan udføres med eksempelvis sæbe, lud, olie eller lak, eller du kan få malet dit gulv i en farve efter eget valg. Hernæst skal gulvet typisk tørre eller hærde – og så kan det holde sit smukke udseende i mange år.

Få en god pris på gulvafslibning i Vanløse

Hos Gulvfirmaet DBF kan du altid få foretaget en vurdering af dit gulv, og på baggrund heraf et uforpligtende tilbud på gulvafslibning. Læs mere på gulvafslibning-priser.dk