Få et smukt og ensartet trægulv med en gulvafhøvling i Hammel

Få et smukt og ensartet trægulv med en gulvafhøvling i Hammel

Hvis dit hjem skal have en gennemgående renovering, og du én gang for alle har besluttet dig for at skille dig af med dine gamle linoleum gulve – så skal du være forberedt på, at trægulvet neden under måske ikke er i den smukkeste stand.

Den lim, som binder linoleummet til træværket, har det med at sidde rigtig godt fast i gulvets overflade. Forsøger du at fjerne den med en almindelig gulvafslibning, risikerer du blot, at den binder sig endnu bedre til gulvets brædder, parketter eller planker.

Det samme gælder, hvis disse er belagt med lak eller fernis. Hvis du vil af med dette, og i virkeligheden allermest ønsker dig et smukt, lyst, sæbebehandlet trægulv, er der ingen vej uden om en gulvafhøvling.

Hvem kan afhøvle mit gamle trægulv?

Såfremt dit trægulv er af en beskaffenhed, hvor det kan tåle en afhøvling, bør du få fat på en dygtig gulvmand. Det er nemlig ikke nogen lille opgave af afhøvle et trægulv. Den maskine som anvendes til formålet er nemlig en del mere omstændelig at betjene, end en maskine til gulvafslibning. Samtidig er det en del nemmere at komme galt af sted med en gulvafhøvling – maskinen er nemlig forsynet med knive i stedet for sandpapir, og hvis du som glad amatør forsøger dig med projekt gulvafhøvling, risikerer du at anrette store og uoprettelige skader på trægulvet.

Derfor bør du kontakte dit lokale gulvfirma, og få et tilbud på en professionel gulvafhøvling. Så minimerer du risikoen for alvorlige skader, samtidig med, at du slipper for selv at skulle ud og leje udstyr til gulvafhøvling.

Find det bedste tilbud på gulvafhøvling

Når du vælger en gulvmand fra gkservice.dk til at forestå din gulvafhøvling, får du samtidig en efterfølgende gulvafslibning og en afsluttende efterbehandling – for eksempel med lud eller sæbe – med i købet. Læs mere på gkservice.dk