Find den perfekte dobbelte altandør online

13 maj 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal din bolig beriges med en ny altan, eller er du i færd med at renovere den eksisterende? Så får du brug for en ny altandør.

Hvilken slags altandør skal jeg vælge?

Hvilken type altandør du skal vælge kommer selvfølgelig helt og holdent an på din personlige smag og dine præferencer. Altandøre fås i mange forskellige størrelser og udformninger, så det er bare at vælge og vrage. Men hvis du har pladsen, og din altan fylder tilstrækkeligt i bredden, kan det på alle måder anbefales at vælge en altandør med dobbelte døre.

Hvad er fordelene ved at vælge en dobbelt altandør?

Der er flere fordele forbundet ved at isætte en dobbelt altandør i stedet for en model med kun en enkelt dør. Med en altandør, som har to døre, får du dobbelt så meget lys ind i stuen eller soveværelset. Samtidig opnår du en bedre udnyttelse af den ekstra plads – og det bliver nemt at lave gennemtræk i boligen.

Når du ønsker at lufte grundigt ud smækker du blot dørene op på vid gab. Det er så lækkert at kunne invitere sommeren inden for i stuer og værelser, med alle dens lyde og dufte.

image

Du vil med en dobbelt altandør kunne få glæde af udelivet selv om du opholder dig inden døre. Og i det kolde vinter halvår får du den maksimale glæde af de sparsomme solskins timer når du kan lukke lyset ind gennem ruderne i den dobbelte altandør.

Hvor kan jeg finde en god altandør?

Uanset om du er i markedet efter en dobbelt altandør, eller om du kun har plads til en enkeltfaget en af slagsen, kan du finde hvad du søger hos Klarfönster. Klarfönster har altid et stort udvalg af flotte og solide døre, her under terrasse og altandøre, på lager. Klik ind og bestil din nye altandør i den online shop på hjemmesiden Klarfonster.se