Giv Kay Bojesen i julegave

Giv Kay Bojesen i julegave

december 16, 2019

Vi kender alle den sjove og charmerende Kay Bojesen abe, som gennem mange årtier har svinget sig fra hylder og reoler i danske designer hjem. Men vidste du, at Kay Bojesen kollektionen spænder langt videre end blot aben? Du kan hos Design Klassiker Shop gå på opdagelse i Kay Bojesens univers, hvor du finder både fugle, biler, elefanter, gravhunde, gardere og mere sæson betonede indslags så som julemænd og julenisser. Og så udgør Kay Bojesen figurer de perfekte gave idéer til børn i alle aldre.

Hvorfor skal jeg give Kay Bojesen figurer i julegave?

Der er mange gode grunde til at begave sine nærmeste med de søde og finurlige træfigurer designet af Kay Bojesen. For det første er der tale om klassikere, som aldrig går af mode. Kay Bojesen figurer pynter i en hver reol eller vindueskarm, og kan samtidig fungere som samler objekter. Der kommer nemlig stedse nye varianter af det kendte design til, i enten nye farver eller nye størrelser.

For det andet er en Kay Bojesen figur en følgesvend, du kan have glæde af livet igennem. Hvis du vælger at give børnebørn eller nevøer og niecer Kay Bojesen figurer, vil de først kunne glædes over disse som legetøj, siden som pyntegenstande i deres hjem. Kay Bojesen figurer er nemlig designet og fremstillet til at tåle leg – og samtidig holde sig kønne og intakte. Og for det tredje vil du med købet af en Kay Bojesen figur støtte den del af den danske design industri, som udelukkende benytter bæredygtige materialer og ditto arbejdskraft, når der skal produceres brugskunst af høj kvalitet.

Find Kay Bojesen figurer online

Når du vælger at købe dine Kay Bojesen figurer hos Design Klassiker Shop, behøver du faktisk ikke engang at bevæge dig ned i en fysisk butik. Du bestiller blot via den online shop på designklassikershop.dk – klik ind og læs mere!