Her finder du byens bedste blikkenslager i Roskilde

22 december 2020
Silje Hansen

En blikkenslager er en beskyttet titel i Danmark. For at kunne kalde sig blikkenslager, skal du have gennemført en uddannelse, der giver den nødvendige viden til at løse de forskellige problemstillinger. Herefter skal du ansøge om en autorisation hos tilsynsmyndighederne, som er nødvendigt for at må udføre arbejde på vegne af en virksomhed.

En blikkenslager kan hjælpe med at løse mange forskellige opgaver i hjemmet. Det er alt lige fra, når der skal installeres vand i en bolig, monteres nye hvidevarer, eller hvis du får problemer med dine afløb i køkkenet eller badeværelset.

Hvorfor skal du vælge en autoriseret blikkenslager?

Uanset hvad du skal have hjælp til i forhold til vand, vandrør eller hvidevarer, bør du kontakte en autoriseret blikkenslager. Der er nogle opgaver, som man godt kan klare selv, men hvis du er i det mindste i tvivl, bør du vælge en autoriseret blikkenslager. Der er dog visse opgaver, som kun må udføres af en blikkenslager, da der er bestemte standarder for, hvordan det må udføres.

Hvis du ikke vælger at hyre en autoriseret blikkenslager til en opgave, som er lovpligtig kan det betyde at du har en ulovlig installation i huset. Hvis der opstår en vandskade, vil din forsikring ikke altid dække dine omkostninger, da du ikke har valgt en autoriseret blikkenslager. 

Hvilken blikkenslager skal du vælge?

Er du i tvivl om hvilken blikkenslager du skal vælge, kan vi med fordel hjælpe dig. Der er i dag mange forskellige blikkenslagere at vælge imellem. Det kan derfor være svært at overskue, hvem man skal vælge over en anden. Derfor er det en fordel at starte med at søge lokalt i den by, som du holder til. 

I vores undersøgelse har vi lagt vægt på Roskilde. Hvis du derfor leder efter en blikkenslager i Roskilde, kan vi varmt anbefale johnvvs.dk.