Kom i form i det nye år!

Kom i form i det nye år!

januar 20, 2020

Du kender helt sikkert følelsen. Det er Januar, julen er ovre, og alle har taget hul på et nyt og spændende år. Det betyder også, at det er tid til at smide alt den gode mad, du har spist over julen af dig. Nogle starter i fitnesscentre, nogle forsøger at trække i løbetøjet. Men der er også en helt tredje og sjov vej du kan gå med motionen i det nye år.

Du kan nemlig overveje at anskaffe dig en fitness trampolin. Det er en utrolig populær sport, der kombinerer hastigheden og den konditionstræning du får fra løb, adrenalinen og smilet fra dans og styrken og eksplosionen fra styrketræningen. Jumping fitness er en stor ny bølge, der holder børn og voksne i form. Nogle steder kan du gå til holdtræning, hvor trampolinen ofte vil have et lille håndtag, som du kan støtte dig til, mens du hopper. Du kan også bare anskaffe dig en lille trampolin til stuen og så ellers bare give den gas til noget musik med godt tempo og god energi.  

Hos trampolin guiden kan du finde et stort overblik over hvilke øvelser, der er gode til en fitness trampolin, samt få vejledning og gode råd, når du skal ud og vælge dig en. Inden du vælger trampolin er det vigtigt at overveje hvilke behov du har. Du kan få trampoliner med eller uden håndtag, så er du nybegynder eller ønsker at træne avancerede teknikker kan det være værd at overveje at vælge en trampolin med håndtag, da det er nemmere at holde balancen.       

Her er de to testvindere Abilica BounceUp Fitnesstrampolinen og Hammer Cross Jumper Trampolin. De er hhv. testvinderen over dem alle og bedst til prisen. Trampolinguiden.dk har altså et godt og bredt overblik, så du er helt sikker på, at du får valgt den helt rigtige trampolin, så du bare kan koncentrere dig om træningen.