Lad din maler i København forestå indvendig maling af bolig

Lad din maler i København forestå indvendig maling af bolig

februar 14, 2020

En gang imellem kan det være rart at få nye, friske farver ind i boligen. Stuer og værelser får et helt nyt udtryk, når du skifter det vante decor ud med noget nyt og anderledes, og supplerer med matchende tæpper, gardiner og kunst på væggene. Og a pro pos væggene, må du endelig ikke glemme at holde dem up to date med den nye stil.

Hvis væggene er falmede og snuskede, og bærer præg af ikke at have været vedligeholdt i en årrække, er alle dine anstrengelser spildt. Samtidig skulle farven på væggene gerne passe til nuancerne på dine nye møbler og øvrige interiør. Så husk at tænke maling af vægge ind i dine indretnings planer.

Få hjælp fra et professionelt malerfirma når boligen skal male

Det er dog ikke tilstrækkeligt blot at smøre lidt maling i din yndlings farve ud over væggene. Resultatet har kun en meget lille chance for at blive pænt og holdbart. For det første vil fedt, skidt og støv, som har aflejret sig på væggene i løbet af årene, forhindre malingen i at binde ordentligt. Så kan der opstå striber, når malingen løber. For det andet er det sjældent, at en væg kan nøjes med eet lag maling – især hvis den eksisterende maling er farvet. Hvis du ikke maler ad flere omgange, vil den oprindelige maling skinne igennem.

For det tredje er det slet ikke sikkert, at resultatet bliver pænt blot ved maling. Det kan i mange tilfælde være nødvendigt at opsætte filt eller væv for at opnå det eftertragtede ensartede resultat. Og så begynder malerarbejdet at antage en særdeles omfangsrig karakter. Derfor er det en god idé at få en professionel håndsrækning, når boligen skal males.

Du kan med fordel kontakte din lokale maler i København via Malerkanonen.dk og få et godt tilbud på professionelt malerarbejde.