Professionel gulvafslibning i Brøndby – når du vil slippe for besværet

december 2, 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Et nyt trægulv modtager, i forbindelse med, at det lægges i en bolig, en efterbehandling, som har til formål enten at forsegle træværket eller beskytte det med en hinde af olie eller sæbe, som på én gang holder træværket hydreret og beskytter det imod omverdenen.

Når dine trægulve bliver så slidte, at du tydeligt kan se hvor enten lak, maling, eller den beskyttende hinde af sæbe eller olie er slidt bort, kan du genskabe træværkets smukke udstråling med en gulvafslibning. De overfladiske skader stikker nemlig sjældent dybere, end at de kan slibes bort ved en skånsom behandling, hvor kun det øverste par millimeter af trægulvet fjernes. Og dette er netop, hvad der sker ved en gulvafslibning.

Hvordan ved jeg, om mit trægulv kan tåle en gulvafslibning?

Er dit trægulv ellers sundt og intakt, uden dybe skrammer eller vandskader, kan det sagtens tåle at blive slebet. Faktisk vil et trægulv, som er tydeligt mærket af slid, i langt de fleste tilfælde faktisk have rigtig godt af en grundig gulvafslibning. Alle de overfladiske skønhedspletter i form af skjolder og pletter fra spildte væsker samt misfarvninger fra solfalming slibes let bort allerede i første omgang – og det samme gælder de skæmmende slidspor, som mestensdels består af nedtrådt skidt og snavs, indlejret i træværkets fibre, samt mindre ridser og skrammer. Du vil blive meget overrasket over, hvor meget en gulvafslibning kan gøre for dit trægulv, hvad end der er tale om skibsplanker eller sildebens parket.

Hvor finder jeg en dygtig gulvsliber?

Du behøver ikke at stå med hele besværet selv, når dit gamle, triste trægulv skal friskes op. På gulvkanonen.dk finder du udelukkende dygtige, faglærte håndværkere med speciale inden for behandling af trægulve. De erfaren gulvmænd kan hjælpe dig med såvel selve gulvafslibningen som den efterfølgende behandling samt anvisninger på den rette vedligeholdelse af dit trægulv.