Skab læ for sol og vind i dit uderum

14 april 2020
Mette Nielsen
Skab læ for sol og vind i dit uderum

Det danske vejr er lunefuld og selvom det er højsommer, kan der nemt være halvdårligt vejr med blæst og regn. Men det behøver ikke at forhindre dig i at være udendørs og leve det glade sommerliv i din have. Du skal såmænd blot indrette din have, så den er velegnet til al slags vejr båd høj sol og regn. 

Der er ikke noget værre end en regnvåd sommerdag, hvor du har planlagt hygge i haven med familie og venner. Du har inviteret til samvær udendørs med grill og god mad og så øser det ned eller er koldt og blæsende. Det kan ødelægge stemningen total, og I er alle nødt til at rykke indendørs.

Men det behøver I faktisk ikke. I kan nemlig sagtens få en rar og god dag i haven på trods af vejret, hvis blot du indretter dit uderum efter det danske vejr.

Men hvordan gør du bedst det? Jo, du sørger for at have en terrasse, hvor du kan nyde solen, og søge læ hvis det regner. Det kan du gøre ved at skabe en overdækket terrasse i dit uderum, hvor du kan søge læ for både sol og dårligt vejr.

Få vejledning hos en professionel
Når du skal have lavet en overdækket terrasse, kan du enten starte helt forfra med at skabe en terrasse og få den overdækket. Du kan også få lavet en overdækket løsning på din eksisterende terrasse. Mulighederne er mange både i forhold til valg af dette samt udformning og materialer. Lad derfor et professionelt firma stå for opgaven, for her kan du få den hjælp og vejledning, du har brug for.

Når først du har en god overdækket terrasse, vil du opleve, at du dermed har skabet mange nye muligheder for dig og din families samvær udendørs om sommeren – og du forlænge samtidig sæsonen en del, da du nemmere kan sidde udenfor i foråret og det tidlige efterår, fordi du kan sidde i læ og holde varmen på din overdækkede terrasse.