Styrk din præsentationsteknik med Powerpoint kurser

02 august 2019
Astrid Pedersen
Styrk din præsentationsteknik med Powerpoint kurser

Drømmer du om at lave lækre og appetitlige Microsoft Power Point præsentationer? Ville du ønske, at du kunne sammensætte en helstøbt præsentation med slides, som kan understøtte dine pointer – og samtidig kunne levere en flydende fremlæggelse? Har du svært ved at gennemskue de tekniske muligheder og begrænsninger i Microsoft Power Point? Og kunne du godt tænke dig at lære, hvorledes du omsætter tørre data fra et kedeligt regneark til spændende og informative grafer og diagrammer? Så kan du med fordel tilmelde dig et af de mange kurser i Microsoft Power Point hos den danske kursus udbyder 4D.

Hvad kan jeg med Microsoft Power Point?

Med Microsoft Power Point kan du bygge såkaldte Power Point præsentationer. Disse præsentationer er særligt tiltænkt fremvisning på stor skærm, og anvendes hyppigt til anskueliggørelse af problemstillinger og pointer for et publikum. Især i erhvervslivet anvendes Microsoft Power Point hyppigt i forbindelse med møder og konferencer – for eksempel når medarbejdere skal briefes angående et nyt projekt, eller når resultater af et afsluttet projekt skal fremlægges. Microsoft Power Point bruges også flittigt til fremlæggelse af budgetter og regnskaber.

Hvad er fordelen ved at bruge Microsoft Power Point?

Det fine ved en Microsoft Power Point præsentation i forhold til en præsentation på tavle, whiteboard eller papir ark er, at alle deltagere kan få slides fra præsentationen tilsendt digitalt, og dermed få mulighed for at forberede spørgsmål. Under præsentationen kan deltagerne tage noter direkte på de digitale slides – og få dem med hjem efter mødet eller konferencen. Og selv deltagere, som deltager på lang distance via tele konference, kan få glæde af at følge med i dine slides.

Microsoft Power Point kurser i København

Vil du gerne være bedre til at udnytte mulighederne i Microsoft Power Point, kan du læse mere om de mange gode og vel tilrettelagte kurser i Microsoft Power Point på 4d.dk