Undgå at andre folk render med din skolerygsæk!

11 december 2020
Anders Lundtang Hansen

Egentlig giver det jo ikke rigtig mening at sige, at noget er så let som at stjæle slik fra et barn, for et barn ved PRÆCIST, hvor meget slik det har, og hvis nogle tager det fra en, så helmer det ikke, før det har fået det retur, om det så er med slåskamp eller skrigeri.

Men det skal jo forstås som, at man ret let kan tage ting fra børn, fordi de ikke yder den store modstand.

Desuden tænker småbørn næppe over sådan noget som sikkerhed og omtanke for sine sager, for det er ofte forældrene, der har købt tingene til dem, og de børn har selv mere fokus på leg og underholdning.

Måske er det sådan et luksusbarn, for vedkommende har fået en skolerygsæk fra https://laerershoppen.dk/rygsaek/ 

Derfor bør man da gøre en stor indsats for, at der ikke er nogle, der render med den taske.

Nogle kan godt finde på at tage den skolerygsæk

Det er virkelig nederdrægtigt at stjæle en rygsæk fra et barn, men det forekommer, og det er ikke kun voksne, der tager den slags, for det kan endda være de andre elever i klassen, der vil stjæle noget, der er i tasken.

Eller også er de bare ude på at mobbe og genere ungen, så de tager tasken og ødelægger den samt dens indhold.

Man kan tage sine forholdsregler for at undgå den slags, og det kan blandt andet være ved, at forældrene virkelig yder en indsats for at forklare, at man skal holde øje med den her rygsæk.

Man kan endda lægge en sporingsenhed i tasken, hvis det skulle blive nødvendigt at finde frem til den igen.

Ellers bør man undgå, at man har alt for dyre ting i ens skolerygsæk, som kan lokke folk til at tjekke efter, om der er noget værd at stjæle i den.